Wat vind jij van onze bib? Je laatste kans op een Bongobon!

april
Vierkant Bib21

Jouw mening over de bibliotheek van Tienen vinden wij heel belangrijk. Doe mee aan het onderzoek en maak kans op een leuke prijs!

We willen weten waar we het goed doen, waar we kunnen verbeteren en hoe we jouw bibliotheekervaring zo aangenaam mogelijk kunnen maken. We vragen je dan ook graag om onze enquête in te vullen.

De enquête is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuten van je tijd in beslag.

Naar de enquête voor volwassenen

Naar de enquête voor 10-18 jarigen

(Kinderen tot 9 jaar worden via de ouders bevraagd in de enquête voor volwassenen.)

Om
je te bedanken, redden we 1 m² bedreigd regenwoud voor elke ingevulde enquête. Bovendien maak je kans op 2 filmtickets als je de jeugdenquête invult. Volwassen deelnemers maken kans op een Bongobon t.w.v. € 250.

Je kan de enquête invullen tot en met 31 mei '22.

Je moet geen lid zijn van de bib om de enquête te mogen invullen. Ook mensen die niet naar onze bib komen of er nog nooit geweest zijn, mogen meedoen. Jong of oud: dat maakt ook niet uit. We kennen graag ieders mening.

Alvast bedankt
voor je feedback!