Tax on web: belastingaangifte met begeleiding

Dit jaar kan je opnieuw in de bib van Tienen terecht voor deskundige hulp bij het invullen van je online belastingaangifte, i.s.m. FOD Financiën.

Inschrijven is verplicht en kan in de bib, telefonisch of via e-mail. Ongeveer 15 minuten deskundige begeleiding per persoon (30 minuten per koppel).

Gelieve mee te brengen: identiteitskaart en pincode (van beide personen voor koppels met 1 aangifte), benodigde fiches en documenten, vorige aangifte (optioneel). Vergeet ook niet een mondmasker mee te brengen.

Tip: controleer best op voorhand of de pincode van je eID werkt - indien niet, moet je via het stadhuis een nieuwe code aanvragen - dit kan minstens 2 weken duren.

Ook op andere tijdstippen is het mogelijk om in de bib je aangifte elektronisch in te vullen (weliswaar zonder begeleiding). Aan de balie kan je een eID-kaartlezer lenen waarmee je zelf aan de slag kan op een computer van de bib of op je eigen laptop.

wo 15 juni 2022 van 14.00 tot 18.15 uur
za 18 juni 2022 van 10.15 tot 12.15 uur