Leesgroep De Boekenbabbel

  • Andere lezers ontmoeten
  • Samen over boeken praten
  • Iets bijlerenLeescactus

Vind je lezen leuk? Wil je graag andere lezers ontmoeten, over boeken praten en er wat meer over weten? Dan is De Boekenbabbel wellicht iets voor jou.

De Boekenbabbel geeft je zin om regelmatig een boek te lezen en er op een aangename en ontspannen manier over te praten. Doordat je in groep de boeken bespreekt, merk je dat ieder een andere kijk heeft op eenzelfde boek. Dat verrijkt je leeservaring. Bovendien krijg je ook nog achtergrondinformatie over het boek en de auteur.

De leesgroep bestaat uit een vaste kern, maar er zijn ook mensen die af en toe komen. Ook dat kan perfect. Wanneer je jouw e-mailadres opgeeft, houden we je op de hoogte van de boeken en de data.

Ongeveer zes keer per jaar komen we samen. Bibliotheekmedewerkster Nancy bereidt de boekenbabbel voor en zorgt voor achtergrondinformatie. De bibliotheek zorgt voor een voorraad boeken. Je betaalt 5 euro per sessie (lenen van het boek en drankje inbegrepen).

De bespreking gaat telkens door op een woensdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Welke boeken hebben we al samen gelezen en besproken?

De God van Kleine Dingen door Arundhati Roy / De boodschapper door Markus Zusak / De Alchemist door Paulo Coelho / Norwegian Wood door Haruki Murakami / Stoner door John Williams / Het Gras van de nacht door Patrick Modiani / Mevrouw Verona daalt de heuvel af door Dimitri Verhulst / Paarden stelen door Per Petterson / In tijden van afnemend licht door Eugen Ruge / Jij zegt het door Connie Palmen / Spaar de spotvogel door Harper Lee / Boulevard van de vrijheid door Leopold Kirsch / Alsof het voorbij is door Julian Barnes

Contact