Krokusaanbod voor de jeugd

10
januari
2018

Deze week rolt de nieuwe brochure van de pers met het krokusaanbod voor de jeugd in Tienen. Het programma biedt sport, spel en cultuur op kindermaat.

Geen tijd voor verveling tijdens de krokusvakantie! Bij de jeugddienst zorgen vrolijke (helden)kampjes, een uitstap naar Comics Station Antwerp en een taalbad voor anderstalige kinderen voor de nodige speelpret. Het taalbad is toe aan een speciale editie, want het wordt voor de 10de keer georganiseerd in Tienen.

De sportdienst richt van maandag 12 t/m vrijdag 16 februari '18 sportkampen in voor kinderen van 4 tot 14 jaar in het sportcentrum Houtemveld. Voor de kleinsten is er kleuterclub en kleuterzwemmen. Deelnemers kunnen tijdens de omnisportkampen kennismaken met heel wat (nieuwe) sporten waaronder lasershooten en Innogames. Daarnaast zijn er nog de bestsellers zoals dans, toestelturnen, zwemmen en skeeleren.

De bib houdt een voorleesuurtje op woensdag 14 februari '18. CC De Kruisboog pakt uit met de première van de Vlaamse animatiefilm ‘ZOOks’ en de familievoorstelling ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’.

Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen is terug te vinden in de krokusbrochure, verkrijgbaar bij de stadsdiensten.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 16 januari om 18.00 uur via www.tienen.be/jeugdactiviteiten.

Contact