Internetjury 2021-22

21
september
2021
affiche

Ben je tussen 4 en 18 jaar oud en lees je graag? Schrijf je dan in voor de Internetjury van De Leesjury (vroeger KJV)!

  • Als jurylid lees je alle titels van jouw leeftijdsgroep. Als je een boek gelezen hebt, kan je je mening erover kwijt op de website of in je eigen leesdagboek.

  • Als je alle boeken gelezen hebt, geef je jouw top ten laatste begin april door. Alle stemmen van heel Vlaanderen worden verzameld en de winnaars worden in mei '22 bekend gemaakt.

  • Inschrijven kan via deze link: https://www.deleesjury.be/internetjury

We houden (vanaf 1 oktober '21) in de bib een aantal exemplaren van de Leesjury-boeken aan de kant voor de internetlezers, zodat jullie nooit hoeven stilvallen. Voor groepen 1 tot 4 staan de boeken op de jeugdafdeling (1e verd.) - voor groepen 5, 6 en 7 kan je terecht in de jongerenhoek (2e verd.).

In de bib liggen ook bladwijzers per groep met de 6 of 8 boeken die je moet lezen. Voor groep 7 zijn er voorlopig geen bladwijzers, maar alle lijsten met de boeken die je moet lezen vind je op de website van de Leesjury: https://www.deleesjury.be/lezen
 
 
Wist je trouwens dat de Leesjury de nieuwe naam is van Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen? In 2021 bestaat de leesclub 40 jaar en was het tijd voor een nieuwe make-over én een nieuwe naam. Meer lees je hier: https://www.deleesjury.be/nieuws/de-kjv-wordt-de-leesjury

Contact