De Boekenbabbel - Leesgroep bib Tienen - 2018

70b6f090-2e2d-4c73-8d84-7b354972cb0f.jpeg Vind je lezen leuk? Wil je graag andere lezers ontmoeten, over boeken praten en er wat meer over weten? Dan is De Boekenbabbel iets voor jou! *andere boeken ontdekken *er samen over praten *iets bijleren *gezellig samenzijn.

De Boekenbabbel geeft je zin om regelmatig een boek te lezen en er samen met anderen op een aangename en ontspannen manier over te praten. Doordat je in groep de boeken bespreekt, merk je dat ieder een andere kijk heeft op eenzelfde boek. Dat verrijkt je leeservaring. Bovendien krijg je ook nog achtergrondinformatie over het boek en de auteur.

De leesgroep bestaat uit een vaste kern, maar er zijn ook mensen die af en toe komen. Ook dat kan perfect. Wanneer je jouw mailadres opgeeft, houden wij je op de hoogte van de boeken en de data.

Programma 1e helft 2018:
- woe 21 februari: Pogingen iets van het leven te maken - Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar (Hendrik Groen)
- woe 25 april: Wil (Jeroen Olyslaegers)
- woe 20 juni: Rivieren (Martin Driessen)


Een greep uit de boeken die we samen hebben gelezen en besproken:
Het Gras van de nacht door Patrick Modiani / Mevrouw Verona daalt de heuvel af door Dimitri Verhulst / Paarden stelen door Per Petterson / In tijden van afnemend licht door Eugen Ruge / Jij zegt het door Connie Palmen / Spaar de spotvogel door Harper Lee / Boulevard van de vrijheid door Leopold Kirsch / Alsof het voorbij is door Julian Barnes / De verzamelde werken van A.J. Fikry door Gabrielle Zevin / Het smelt door Lize Spit / Nora door Colm Tóibín / De liefde en de wouden door Éric Reinhardt / De geheime schrift door Sebastian Barry ...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 20 juni 2018 van 19.30 tot 22.00 uur

Waar

Bibliotheek Tienen

Grote Markt 3
3300 Tienen

Prijs

€5 (Basisprijs: € 5.00)

Organisatie en contact

Bibliotheek Tienen

Grote Markt 3
3300 Tienen