De Boekenbabbel - Leesgroep bib Tienen

d5c154d8-6ee7-4cb0-95d7-efe7bd2734dc.jpg Vind je lezen leuk? Wil je graag andere lezers ontmoeten, over boeken praten en er wat meer over weten? Dan is De Boekenbabbel iets voor jou! *andere boeken ontdekken *er samen over praten *iets bijleren *gezellig samenzijn.

De Boekenbabbel geeft je zin om regelmatig een boek te lezen en er samen met anderen op een aangename en ontspannen manier over te praten. Doordat je in groep de boeken bespreekt, merk je dat ieder een andere kijk heeft op eenzelfde boek. Dat verrijkt je leeservaring. Bovendien krijg je ook nog achtergrondinformatie over het boek en de auteur.

De leesgroep bestaat uit een vaste kern, maar er zijn ook mensen die af en toe komen. Ook dat kan perfect. Wanneer je jouw mailadres opgeeft, houden wij je op de hoogte van de boeken en de data.

PROGRAMMA 2e helft 2017:
- woe 13 september: Amerikanah (Chimamanda Ngozi Adichie)
- wo 25 oktober: Het Oude Land (Dörte Hansen)
- woe 20 december: De Vlamberken (Lars Mytting)


Een greep uit de boeken die we samen hebben gelezen en besproken:
Boulevard van de vrijheid (Leopold Kirsch) / Alsof het voorbij is (Julian Barnes) / De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar (Gabrielle Zevin) / We moeten het even over Kevin hebben (Lionel Shriver) / Het winterpaleis (John Boyne) / Post voor mevrouw Bromley (Stefan Brijs) / Aan Chesil Beach (Ian McEwan) / Feest van het begin (Joke van Leeuwen) / De vrouwen van het hof (Maria Jacques) / De God van Kleine Dingen (Arundhati Roy) / Stoner (John Williams) / Het Gras van de nacht (Patrick Modiani)....

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 25 oktober 2017, wo 20 december 2017 van 19.30 tot 22.00 uur

Waar

Bibliotheek Tienen

Grote Markt 3
3300 Tienen

Prijs

€5 (Basisprijs: € 5.00)

Organisatie en contact

Bibliotheek Tienen

Grote Markt 3
3300 Tienen