Boekvoorstelling 'De heer en mevrouw X'

ddbb4609-12ec-4182-bedd-512ab240970f.jpeg Nadat eerder ‘Für Elise’ (2014) en ‘Killer Queen' (2018) van Antoine Camps verschenen, wordt nu de thriller ‘De heer en mevrouw X’ uitgebracht door uitgeverij Partizaan uit Gent.

Voor het onderzoek naar een moordpoging in Scherpenheuvel beschikken commissaris Offenbach en inspecteur Bruynzeels alleen maar over drie mysterieuze sms’jes. Bovendien lijdt het slachtoffer als gevolg van het trauma aan geheugenverlies.
Gelukkig komt inspecteur-agent Toni Bruynoghe het team versterken. Om te ontsnappen aan de kwalijke bemoeienissen van haar ex, verhuisde ze van Hasselt naar Tienen. Maar ook daar weet hij haar te vinden. Als gevolg van zijn valse beschuldigingen wordt ze op non-actief gezet. Alhoewel Jean-Pierre Bruynzeels er nu bijna alleen voor staat, spaart hij zich geen moeite om eerherstel voor haar te bekomen.
Ondertussen duiken er links en rechts, in bekende maar ook onbekende steden en dorpjes van het Hageland, dan toch wat sporen op.

Antoine Camps komt zijn derde misdaadroman voorstellen in de bib van Tienen op zaterdag 19 oktober om 10.30 uur. Hij zal ook dieper ingaan op de vele aspecten van de wereld van de fictieliteratuur.

Inkom is gratis, liefst vooraf inschrijven, via mail (bibliotheek@tienen.be), telefonisch (016 80 56 70) of in de bib. Als er op het moment zelf nog plaatsjes vrij zijn, kan je zeker nog aansluiten.
Er zal koffie en koek zijn voor de aanwezigen.

za 19 oktober 2019 van 10.30 tot 11.30 uur

Gratis (Basistarief: 0,00 €)