Boekstart, van baby tot peuter

21
september
2021
groeimeter_metlogo

Ook baby's en peuters kunnen al volop genieten van boeken! De bib wil (groot)ouders helpen bij het ontdekken van leuke (voorlees)boekjes voor hun jongste spruit. We stellen graag ons Boekstartaanbod even voor:


Nieuwe Boekstartboekjes

Ben jij mama, papa of grootouder van een baby of peuter en wil je je kindje (0-3 jaar) stimuleren om (nog meer) van boeken te genieten? Graag geven we je een duwtje in de rug. We vulden de collectie aan met extra leuke boekjes om de allerkleinsten te verwennen. Kom zeker eens snuisteren in de nieuwe oogst.

 


Boekstarthoekje in de bib

Ook goed nieuws voor iedereen die het miste om tijdens het bibbezoek voor te lezen. Niet alleen mag het terug, we hebben in de jeugdbib ook een gezellig Boekstarthoekje ingericht. Zo kan je rustig zitten en samen met je kindje de boekjes ontdekken.

Boekstarthoekje

 


Boekstartfilmpjes

Wil je samen lezen met je baby of peuter, maar weet je niet hoe te beginnen? De filmpjes op Boekstart.be tonen hoe je voorlezen kan aanpakken per leeftijdsfase: https://www.boekstart.be/boeken-en-babys-natuurlijk

Boekstart


Hulp nodig? Contacteer onze Boekstartmedewerkster!

We snappen dat voorlezen aan je baby of peuter niet altijd even gemakkelijk is. Heb jij voorleesvragen? Je kan steeds terecht bij onze Boekstartmedewerker Nancy. Ze heeft al veel (groot)ouders op weg geholpen naar meer voorleesplezier! Je kan haar aanspreken bij een bibbezoek of mail je vraag naar nancy.vandenberghe@tienen.be. Zij neemt dan contact met je op.

 

Veel Boekstartplezier!

 

Contact