Blok@debib voor studenten hoger onderwijs

80ef72f3-eee2-4a7a-9651-36d38b7f85a8.jpg Studenten hoger onderwijs die tijdens de komende examenperiode op zoek zijn naar een plaats om in alle rust en samen met lotgenoten te studeren, kunnen terecht in de bib van Tienen, tijdens de openingsuren.

Studeren in een rustige omgeving, het is niet voor iedereen een evidentie. Misschien is 'blok@debib' in de stadsbibliotheek van Tienen dan een oplossing.

Alle studenten die hoger onderwijs volgen aan een hogeschool of universiteit zijn van zaterdag 14 december '19 tot zaterdag 1 februari '20 welkom om te komen studeren in de bib. Dit tijdens de openingstijden, tot een kwartiertje voor sluitingstijd.

Er zijn plaatsen beschikbaar aan voorbehouden tafels, op het gelijkvloers en op de afdeling fictie. De bib is open voor andere bezoekers, 100 % stilte kan dus niet gegarandeerd worden.

Studenten kunnen, zoals iedereen, gratis gebruik maken van wifi. Kies 'Tienen-Gast'. Je kan dan inloggen door een eigen account te maken of log in met je Facebook-, Linkedin- of Google-account.

Om alles in goede banen te leiden, zijn er wel enkele praktische afspraken. Zo zijn groepswerken, gsm en Skype niet toegelaten en dient het geluid van de laptop of tablet afgezet te worden. Eten doe je liever niet in de bib.

De openingsuren van de bib vind je hier: https://bibliotheek.tienen.be/bibliotheek-contact

Van za 14 december 2019 tot za 1 februari 2020

Altijd open