Blok@debib voor studenten hoger onderwijs

80ef72f3-eee2-4a7a-9651-36d38b7f85a8.jpg Studenten hoger onderwijs die tijdens de komende examenperiode op zoek zijn naar een plaats om in alle rust en samen met lotgenoten te studeren, kunnen terecht in de bib van Tienen, tijdens de openingsuren.

Studeren in een rustige omgeving, het is niet voor iedereen een evidentie. Misschien is 'blok@debib' in de stadsbibliotheek van Tienen dan een oplossing.
Alle studenten die hoger onderwijs volgen aan een hogeschool of universiteit zijn van zaterdag 26 mei '18 tot zaterdag 7 juli ’18 welkom om te komen studeren in de bib. Dit tijdens de openingstijden, tot een kwartiertje voor sluitingstijd. Er zijn plaatsen beschikbaar aan voorbehouden tafels, op het gelijkvloers en op de afdeling fictie. De bib is open voor andere bezoekers, 100 % stilte kan dus niet gegarandeerd worden.
Studenten kunnen gratis gebruik maken van WIFI, met een code die aangevraagd wordt aan de balie. Om alles in goede banen te leiden, zijn er wel enkele praktische afspraken. Zo zijn groepswerken, gsm en skype niet toegelaten en dient het geluid van de laptop of tablet afgezet te worden. Eten doe je liever niet in de bib.

De openingsuren van de bib vind je hier: https://bibliotheek.tienen.be/bibliotheek-5

Van za 26 mei 2018 tot za 7 juli 2018

Altijd open