Bib uitzonderlijk gesloten op 25 en 26/02

januari
2019

Wegens een belangrijke upgrade van onze bibliotheeksoftware zal de bib gesloten zijn op maandag 25 en dinsdag 26 februari. Daardoor zullen die dagen, en ook de dagen erna, enkele diensten niet beschikbaar zijn. Even een opsomming:

► De bibliotheek is gesloten op maandag 25 en dinsdag 26 februari. Voor materialen met vervaldatum op deze dagen wordt de vervaldatum 1 week opgeschoven, zodat geen boete wordt aangerekend.

Verlengingen en reserveringen zullen:

• op maandag 25 en dinsdag 26 februari niet mogelijk zijn
  • vanaf woensdag 27 februari tot het einde van de week kunnen verlengingen en reserveringen enkel aan de balie of telefonisch (016 80 56 70) aangevraagd worden. Daarna kan het opnieuw online.

► Herinneringsmails kunnen niet verstuurd worden van maandag 25 februari tot het einde van die week – hou uw uitleenticket dus goed in het oog voor de vervaldatum!

► In de online catalogus zal de info achter de knop 'Waar staat het' (of het item al dan niet uitgeleend is + vindplaats in de bib) niet weergegeven kunnen worden van maandag 25 februari tot het einde van de week.

Wij verontschuldigen ons voor dit tijdelijk ongemak.

De inleverbox blijft wel 24 uur per dag beschikbaar.

Meer info:

Het oude softwaresysteem Vubis Smart zal vervangen worden door het webgebaseerde bibliotheeksysteem V-Smart Air van dezelfde softwareleverancier Infor waarmee de bib al jaren samenwerkt. Voor de gebruikers zal er niet zoveel veranderen, maar de upgrade was ondermeer nodig om het systeem conform de nieuwe privacywetgeving te maken.