Auteurslezing Antoine Camps

De COVID-19-lockdown had, naast alle nadelige gevolgen, ook een kantje dat eigenlijk gunstig uitdraaide. Tenminste voor schrijvers. Tijd genoeg om de verbeelding aan het werk te zetten en de resultaten daarvan te bundelen in een nieuw werk.

Voor Antoine Camps werden dat in 2020 zelfs drie misdaadromans: 'De fietsers van Heverleebos', ‘De bron van Pellenberg’ en ‘Het bed van Napoleon en de Brigantenkapel’.

Nu de gelegenheid zich voordoet om die drie romans uiteindelijk voor te stellen, kan ook ‘De gouden jaren van Adrien’, een autobiografische streekroman uit 2021, de nodige aandacht krijgen.

Ondertussen is een nieuwe thriller in de maak. De loop van het verhaal, dat zich in en rond Brussel afspeelt, is klaar maar moet nu nog ingekleurd worden. Een titel is er nog niet.

In 2018 en 2019 was Antoine Camps reeds op bezoek in bibliotheek Tienen om over zijn toen pas verschenen boeken 'Killer Queen' en 'De heer en mevrouw X' te komen praten. Op 9 juni verwelkomen we hem opnieuw voor een boeiende lezing.

Inschrijven kan via: https://forms.gle/C1jwAX8MuuX9inXW9

Plaats: Bibliotheek Tienen, gelijkvloers

Wanneer

do 9 juni 2022 van 20.00 tot 21.00 uur

Waar

Bibliotheek Tienen

Grote Markt 3
3300 Tienen

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Bibliotheek Tienen

Grote Markt 3
3300 Tienen