Stadsbibliotheek extra open op donderdag

november
lenerspas-scannen.jpg

In tijden van lockdown is het vrijetijdsaanbod beperkt. Daarom breidt de stad Tienen de openingsuren van de stadsbibliotheek tijdelijk uit.

Wie graag een extra portie leesvoer wil hebben voor de donkere dagen, kan vanaf volgende week buiten de normale openingsuren ook op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de stadsbibliotheek van Tienen terecht. Tijdens deze openingsuren is er een beperkte dienstverlening.

Concreet betekent dit dat alleen materialen die in de rekken aanwezig zijn zoals boeken, dvd's, cd's, tijdschriften, luisterboeken en strips, ontleend kunnen worden. E-boeken, e-readers, games, gezelschapsspellen en materialen uit het archief  worden niet uitgeleend. Alle verrichtingen (inleveren, ontlenen en betalingen gebeuren via de zelfscanbalies. Er kan dan ook geen beroep worden gedaan op de bibliotheekmedewerkers.

Tijdens de overige openingsuren geldt de normale dienstverlening. Op donderdag 24 en donderdag 31 december ’20 is de bib gesloten.