Online boekvoorstelling 'Permacultuurprincipes in de natuurlijke moestuin'

aeef7b8f-beec-49e1-aa7f-ed642b6f3f44.jpeg Online boekvoorstelling 'Permacultuurprincipes in de natuurlijke moestuin' (Frank Anrijs – Yggdrasil)

Frank Anrijs blogt en schrijft al meer dan zeven jaar over natuurlijk tuinieren puttend uit de praktijkervaring die hij opdeed bij Yggdrasil in Tienen (Vissenaken). Yggdrasil is het oudste permacultuurproject in België en dé referentie op vlak van natuurlijk tuinieren.

Daarnaast baat hij mee het Permacultuur Magazine uit en geeft hij cursussen, workshops en lezingen over natuurlijk tuinieren en alles daarrond.

Eind 2020 publiceerde hij zijn derde boek ‘Permacultuurprincipes in de natuurlijke moestuin’. Een praktisch boek waarin je een vlot te begrijpen uitleg van die principes vindt, rijkelijk aangevuld met praktische tips voor de moestuin.

De lezing is een boekvoorstelling van dit boek, maar aangezien het boek sterk gelinkt is aan de geschiedenis en evolutie van Yggdrasil zal ook de werking van Yggdrasil aan bod komen.

Deze online boekvoorstelling is een samenwerking van Bibliotheek Tienen met Yggdrasil.

Max. aantal deelnemers: 100
Doelgroep: Volwassenen
Plaats: online via ClickMeeting

Inschrijven kan via: http://bibliotheek.tienen.be/inschrijvingsformulier-boekvoorstelling-permacultuur

Ten laatste een week voor de boekvoorstelling ontvang je de benodigde link en alle info om deel te nemen. Tot dan!

do 13 mei 2021 van 20.00 tot 21.00 uur

Gratis (Basistarief: 0,00 €)